BlogDan 2007

31 08 2007

31. avgust je, po besedah Nir Ofir, že dve leti dan blogov in blogerjev. Na ta dan naj bi blogerji svojim kolegom blogerjem predstavili 5 novih blogov. Čim bolj drugačnih od svojega in čim bolj zanimivih. Jaz sem temu navodilu sledil le deloma. Angleških blogov praviloma ne berem, zato predstavljam le slovenske. Omejil sem se na bloge, ki jih najdem prek si.blogs in preko sl.wordpress. Nekaj teh blogov je tudi že na moji blog rolci, ampak ker sem jih dodal pred kratkim, jih vseeno predstavljam tudi tu.

Blog Day 2007

Zdaj naj bi vsak porufan bloger predstavil sebi zanimivih 5 blogov in tako naprej in tako naprej in tako… Ker pa tudi sam (še) nisem napisal svojih žgečkljivih sedem, ne bom nikogar priganjal v to-početje. 🙂 Torej…

1.  BŠS – Brez Škode za Splošnost

Je dnevnik študentke matematike, ki včasih tudi spominja na matematični zvezek. αναμαρια rada teče, kolesari, jezik ji teče kot namazan, pa naj bo tema politika, ali pa jamranje čez sitne otroke.

2.   Foto Olki

Olki je fotograf, ljubitelj gora in narave ter ponosen očka. Njegov blog krasijo fotografije, katere spremlja zgodba, ki še bolj pripomore pričarati vzdušje iz naših Alp in drugih lepih krajev Slovenije.

3. Gabronklov blog

Gabrijel piše blog šele slabih 14 dni, a je nabral že zajeten kupček zelo dobrih prispevkov. Pero mu teče ravno tako dobro kot skalpel (Jap, še en bodoči dohtar.). Zanimajo ga aktualno dogajanje doma in v svetu, šport, kultura, … Skratka, razgledan človek in temu primerno zelo zanimiv blog.

4. Merlogazem

Ta predlog je plod iskanja naključnega, dobrega, bloga. Merlo je svobodnjaška novinarka in nezaposlena dr. nečesa in kot pravi sama, je njen blog predvsem merlistično in vsaj delno orgazmično, mistično, feministično, lezbicistično in biseskualistično pisanje. Jo bom še kdaj obiskal…

5. Mistakes since2001 ™ aka Fetalijev blog

Sam pravi, da je napaka s tradicijo. Jaz mu tega še vedno ne verjamem (Prvega, ne slednjega.). Obiščem ga predvsem takrat, ko si v svoji depresiji zaželim malo smeha skozi solze. Fant ima izjemen smisel za pisanje. Opisuje svoje vsakodnevne burleske in neprilike z dečvami, vmes pa se najde tudi parodija in kakšna bolj resna zgodba. [Za celotne prispevke kliknite na naslov prispevka.]

6. so damn beautiful

Zelo svojevrsten blog. Prvi vtis je “waaa, kaj, kako se nekomu da s tem ukvarjati.” Potem pa ugotoviš, da ima velikost črk svoj namen in pomen, ki nakoncu pripomore k umetniškemu pridihu. Moram priznat, da mi sprva ni bil všeč. Lolita piše precej osebno, zato je redno spremljanje nuja (To pa ni moja vrlina in zato moja ocena ni najbolj objektivna.). Bere se kot telenovela, z glavno vlogo razvajene fashion bejbe, ki ima vse. Ampak ali videz le vara? Naj vsak presodi sam. Lahko se zgodi, da vam postane všeč.

Advertisements

Akcije

Information

7 komentarjev

31 08 2007
lolita

Nisem razvajena.

31 08 2007
Αναμαρια

Heh, zdaj sem pa važna 😀

Lolita, razvajenost je kulči. Jaz sem npr. zdravo razvajena 😉

31 08 2007
krtek

No, saj sem vedel, da bodo sledili grdi pogledi, če to napišem. Tak je bil pač moj prvi vtis. Končnega mnenja pa si še nisem ustvaril.
Pa brez zamere. 🙂

31 08 2007
Nadezhda

Jaz še nobenega razvajanega otroka nisem slišala strinjati se z dejstvom, da je razvajen. 😉

Sicer je pa razvajost odvisna od tega, kako jo definiraš, ni res?

31 08 2007
krtek

Ravno vceraj sta mi mati in oča očitala razvajenosti. Njune definicije pa ne bom izdal. 😉

31 08 2007
Fetalij W. Tyschew

oh, hvala 😳 🙂 lepo videt, da zapisi dosežejo svoj namen 😉

31 08 2007
gabronkl

Ola! Hvala! Zdej pa imam breme odgovornosti … da nivo prispevkov ne pade!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s
%d bloggers like this: