Podpiram pediatricno kliniko!

11 01 2007

Hirkani nas je razsvetlila z razmerami na stari pediatricni kliniki v Ljubljani. Sam imam do sedaj izkusnje z Dermatološko kliniko, Infekcijsko, Psihiatricno bolnisnico Polje in KC in moram reči, da je to kar je na slikah dalec največji podn. Res zalostno.

Morda bo ta okvircek na moji strani prinesel kak tolar k cimprejsnemu dokoncanju nove pediatricne klinike, ki raste med nasim faksom in Kliničnim centrom. Ko sem zacel studirat so ravno delali izkop, zdaj pa ze celo leto šraufajo na okna neka zelena pleksi stekla (zgleda kar malo futuristicno, bom slikal enkrat), otroci se brez njih najbrz ne bi dobro pocutili. 😦 No, drzim pesti da jo koncajo preden bom jaz dr. med. (kar upam da bo relativno kmalu).

Advertisements

Akcije

Information

2 komentarja

11 01 2007
Jernej

Beda slovenskega zdravstva v sliki in besedah…

Žal drugje ni kaj dosti bolje. Morda boš imel čast videti staro nevrologijo, preden se preselijo v novo stavbo. Ko stopiš na nekaj mehkega in puhastega, si ne zatiskaj oči. Podgana je podgana.

Enako velja za onkologijo… tisto je šele tragedija.

Glede zelenega pleksija pa… jaz se kar križam, ko pomislim, kako bodo zadevo zračili in kaj bo poleti, ko se bo med pleksijem in stavbo ustvarila plast zraka pri 50 stopinjah celzija.

12 01 2007
Hirkani

Ja, tudi stara nevra in stara travma sta v podobni mizeriji. In ko vidiš prostore uprave, fijuuuu, pa si itak samo še misliš, le koliko polomljenih postelj na pediatriji bi lahko zamenjali z denarjem za ene razkošne zavese.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: